Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Festival

Afspraak in het kasteel van Schaltin voor het festival Bièrez-vous? Het festival van de Belgische bieren en streekproducten.

Schaltin biedt elk jaar alle soorten kwaliteitsbieren: hoppig, moutig, sterk, gebrand, wit, blond, amber, bruin of zwart, en dan vooral de ambachtelijke biertjes van kleine Belgische brouwerijen.

De streekbieren en -producten

Je zal biertjes kunnen proeven van verschillende ambachtelijke brouwerijen.

De gastronomie staat ook in de kijker: een klein restaurant zal een menukaart voorstellen vol gerechten die passen bij de bieren.

De verzamelaars en de handelaars kunnen een bierverzamelaarsbeurs bijwonen. Zo krijgen ze de kans om bierglazen, bierviltjes, etiketten en reclamevoorwerpen te vinden, te verkopen of te wisselen.

Tijdens dit festival zal je niet alleen vele ambachtsbieren kunnen proeven, maar zal je ook een gezellige dag met je gezin kunnen doorbrengen, gevuld met ludieke en muzikale activiteiten voor klein en groot.

Een uniek weekend dat de lokale gastronomie, concerten en leuke activiteiten rond Belgische ambachtelijke bieren combineert!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand augustus 2023 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden