Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Festival

Een groots festival met een hedendaagse en internationale line-up in de unieke omgeving van het Hellend vlak van Ronquières.

Daar gaan we! De nieuwe editie van het leukste, nieuwe zomerfestival in Europa gaat van start.

Een kwalitatief en divers programma

Een weekend lang zullen een dertigtal artiesten, groepen uit de Franse gemeenschap en internationale headliners de twee podia onveilig maken. Een gevarieerde en hoogwaardige, muzikale line-up!

Per dag kunnen er 5.000 tot 10.000 bezoekers komen genieten van de optredens. Bovendien zal het festivalterrein ook beschikken over een overdekte oppervlakte van 10.000 m².

Een van de doelstellingen van de organisatoren is om een echte gemeenschap te creëren van liefhebbers van kwaliteitsvolle muziek. En dat alles rond het nieuwe label RONQUIERES FESTIVAL.

Le Ronquières Festival? Een duidelijke voorliefde voor muziek!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 02 tot 04 augustus 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden