Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Escape room
  • Avonturenpark
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Avonturensport

Het fort van Chaudfontaine nodigt je uit om deel te nemen aan activiteiten die sport en avontuur combineren, zowel voor kinderen als volwassenen.

Heb je er ooit van gedroomd om deel te nemen aan Fort Boyard? Kom een soortgelijk avontuur beleven in Chaudfontaine! Het fort nodigt je uit om jezelf te overtreffen, uit te dagen en plezier te maken met vrienden!

Test je fysieke en intellectuele vaardigheden door de vele uitdagingen van het fort aan te gaan: speelzalen, 3D-doolhof, survivalactiviteiten, abseilen en tokkelbaan wachten op je. Je wordt gedurende de dag in alle veiligheid begeleid door ervaren instructeurs.

Voor schoolgroepen, verjaardagen, privé-evenementen of teambuilding, je zult een buitengewone dag beleven in Chaudfontaine.

Het fort zal je trainen om cohesie, moed, doorzettingsvermogen maar ook humor en goed humeur te tonen!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Fietsverhuur

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden