Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Reis mee naar het mythische land Iran tijdens de tenoonstelling 'Sébastien Cuvelier - Paradise City' in het Fotografiemuseum van Charleroi.

Wat kan je verwachten?

  • In de jaren 1970 reisde de oom van Cuvelier naar Iran en hield een dagboek bij. Cuvelier liet zich inspireren door dat dagboek en reisde ook zelf een paar keer naar Iran om zo een eigen beeld van het land te krijgen.
  • Voor deze tentoonstelling combineert hij zijn eigen ervaringen met ervaringen die beschreven staan in archieven. Zo creëert hij een dialoog tussen het Iran van voor de val van de Sjah en dat van vandaag. Hij gaat op zoek naar een ongrijpbare en droomachtige versie van het paradijs. 

Een intieme reis naar een ander El Dorado.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 24 september 2022 tot zondag 22 januari 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden