Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gastenkamer
  • Gastenkamer

Een resoluut originele gastenkamer verwelkomt je in het kleine dorpje Sart-d'Avril, op een steenworp afstand van Namen... Het is de roulotte de Nanou.

Wil je een natuurlijk en ongewoon uitje? Boek een verblijf in deze charmante woonwagen gelegen in een landelijke omgeving en omgeven door bossen. Met een capaciteit van 2 personen (en 1 kind), biedt hij:

  • 1 tweepersoonskamer met extra bed voor kinderen op aanvraag
  • 1 badkamer
  • 1 goed uitgeruste kitchenette
  • 1 privé-terras

Ideeën en tips

De eigenaar stelt fietsen, een badmintonset, petanqueballen, enz ter beschikking.

Dan is het aan jou om te kiezen uit een breed scala aan activiteiten en ontdekkingen. Je kunt beginnen met een en een bezoek aan de majestueuze Citadel, op ongeveer 15 minuten rijden. Nog dichterbij, opent het Kasteel van Fernelmont zijn deuren op zondag (van de eerste zondag in mei tot eind oktober) voor een rondleiding.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Niet-roker

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden