Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties

Gemotions is een animatieplatform waarmee je via sms speurtochten kan maken. Gewapend met je gsm trek je op avontuur op een van onze vele parcours in Wallonië.

Via raadsels en uitdagingen ontdek je - naar keuze - een stad, een buitengewone plek, een park, een museum,... op een leuke en originele manier!

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen is naar de website van het platform gaan, het spel kiezen en betalen. Daarna zal je instructies per sms ontvangen en een unieke code om het spel te starten.

Je hebt de keuze uit verschillende plekken in Wallonië zoals Namen, Het Kasteel van Terhulpen, Luik, Bergen en nog veel meer!

Je kan op de website ook je eigen parcours samenstellen.

Een leuke tijd met familie, vrienden of collega's

Gemotions is het ideale platform om een leuke tijd te hebben in een stad met het gezin of onder vrienden. Maar de interactieve speurtocht is ook de teambuildingsactiviteit bij uitstek: je kan er ieders kennis bij gebruiken, het spel versterkt de relaties en vergroot de samenhorigheid binnen de groep.

Surf naar de website van Gemotions om de verschillende spelletjes te ontdekken in Wallonië!

Contact

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden