Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Het Grafisch Centrum is een ontmoetingsplaats, een inspiratiebron en een onderzoeksplek gewijd aan de hedendaagse gravure. Ontdek dit boeiende museum op 40 minuutjes van Brussel. De indrukwekkende collectie van 11 000 werken van 1340 binnen- en buitenlandse artiesten illustreert de grafische kunst vanaf de tweede helft van de 20ste eeuw tot nu.

In het Centrum voor grafische kunst worden tijdelijke tentoonstellingen georganiseerd met werken uit de eigen collectie of werken die werden uitgeleend. Het documentatiecentrum telt niet minder dan 10 000 tentoonstellingscatalogi en referentieboeken. 

De educatieve dienst organiseert verschillende aangepaste activiteiten: rondleidingen, gravureworkshops, pedagogische boekentasjes, stages voor kinderen en volwassenen, animatie in de open lucht en educatieve activiteiten op lange termijn. 

Organiseer je evenement in het Centrum 

Er zijn verschillende ruimtes waar je seminaries, teambuildings of vergaderingen kan houden.

Bezoekers met specifieke behoeften

Er zijn aangepaste alternatieven voor mensen met bepaalde noden. 

  • Doven: aan de ingang van de tentoonstelling zijn er informatiebladen met uitleg beschikbaar in het NL en FR. 

Weet dat Wallonië naast deze alternatieven nog veel andere mogelijkheden biedt voor bezoekers met specifieke noden, meer informatie hierover vind je op: erkende plaatsen en activiteiten met een officieel « Access-i » label.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-30% korting op de individuele toegangsprijs

Aanbod geldig van 27/01/2024 tot 31/12/2024 volgens de openingsuren en op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Diensten

Animatie - Workshops - Bibliotheek of documentatiecentrum - Kredietkaarten aanvaard - Educatieve dienst

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking - Vestiaire

Visites

Groep - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden