Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Grot en spelonk

Nieuwsgierig of avontuurlijk? Verken de ondergrondse wereld van de Grot van Comblain, een natuurlijk juweeltje genesteld in het hart van de Ourthevallei op ongeveer 30 km van Luik.

Dit beschermde gebied is de thuisbasis van vleermuispopulaties en talrijke grottensoorten in de winter.

Bezoek op maat

Luister naar het geluid van de waterdruppels, observeer de spectaculair gevormde afzettingen en voel het contact van de klei op je huid.

De gids wisselt wetenschappelijke verklaringen af met zintuiglijke ervaringen, afhankelijk van de leeftijd, de nieuwsgierigheid en de interesses van de deelnemers.

Aan de hand van didactische en dynamische modellen die in het receptiegebouw zijn geplaatst, geeft de begeleider uitleg over:

  • de vorming van kalksteen op de zeebodem
  • de beweging van de continenten en het ontstaan van scheuren
  • het werk van water en het langzaam oplossen van kalksteen
  • het ontstaan van stalagmieten, stalactieten en andere kleurrijke draperieën.

Verleng dit moment met uw gezin en geniet van een vruchtensapje of een lokaal biertje in een aangename omgeving!

Voor gezinnen

Wil je met je gezin de Grot van Comblain ontdekken? Stel je eigen rondleiding samen naargelang de leeftijd, de nieuwsgierigheid en de interesses van de gezinsleden.
 
In de Grot van Comblain ontdek je een uitzonderlijke natuurlijke site door middel van verwondering, plezier en interactiviteit: een aanpak die het natuurbehoud aanmoedigt.
 
Een leuk gezinsuitstapje naar de schoot der aarde!

Een originele, didactische en interactieve activiteit voor het hele gezin! Reserveren is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt. 

 

 

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-20% korting op de individuele toegangsprijs

Aanbod geldig van 15/06/2024 tot 15/09/2024 en van 26/10/2024 tot 03/11/2024, onder voorbehoud van de openingsuren en op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen per pas. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking

Visites

Groep - FR - NL - Individueel - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden