Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Bijeenkomst

De magie van Halloween zal het Domein van de Grotten van Han tijdens deze speciale periode betoveren. Overdag zal Hanlloween je verrassen tijdens de klassieke bezoeken van het dierenpark die voor de gelegenheid worden onderbroken.

Wil je het Domein op een andere manier ontdekken? Grote delen zullen speciaal voor de gelegenheid worden versierd en geanimeerd.

Halloween neemt het domein over

  • De pompoenen grijnzen, spinnen weven hun web en vreemde wezens lopen rond.
  • Geesten ontwaken in het wildedierenreservaat. 

Nieuw: de geheime galerijen van de grot zullen worden binnengevallen door een horde trollen die gezelschap zullen houden met de vleermuizen en dappere gidsen...

Het restaurant "Le Pavillon" aan de uitgang van de grot zal worden omgetoverd tot een kerkhof van de levende doden en zal enkele grote verrassingen voor je in petto hebben!

Praktische informatie

  • Je kunt je verkleden.
  • Tip: neem warme kleren en wandelschoenen mee.
  • De Hanlloweenanimaties overdag zijn inbegrepen in je klassieke tickets.

Zelfs niet bang voor demonen en allerlei monsters? Beleef dan het avontuur van Hanlloween overdag, je zult er geen spijt van krijgen!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van oktober tot november 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden