Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Het Museum voor Geschiedenis en Kunst van Durbuy (DHAM), in de Halle aux Blés, brengt historisch erfgoed en hedendaagse, Belgische kunst samen. Je maakt hier een onvergetelijke reis door de eeuwen heen.

Het uitzonderlijke erfgoed van Wallonië

Voordat je het museum binnengaat, moet je het gebouw - Halle aux Blés - even bewonderen. Dat is een prachtig gebouw uit de zestiende eeuw, geklasseerd als uitzonderlijk erfgoed van Wallonië.

De permanente tentoonstelling

In het gebouw - gerenoveerd in 2004 - vind je drie verdiepingen met verschillende tentoonstellingen. Aanschouw er, onder andere, de heldere, kleurrijke aquarellen van Marcel Lucas, een Belgische kunstenaar uit de twintigste eeuw.

De tijdelijke tentoonstellingen

Naast de permanente collectie organiseert het museum twee keer per jaar tijdelijke tentoonstellingen die de Belgische kunst in al haar diversiteit tonen.

Een unieke plek in het hart van het "oude Durbuy".

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Picknickruimte - Niet-roker - Parking

Visites

Enkel voor groepen op afspraak - Groep - Individueel - DE - EN - FR - NL - Betalend - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden