Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Pedagogische hoeve
  • Producent

De hoeve Schalenbourg is een familiaal landbouwbedrijf die kinderen ontvangt voor kampen, verjaardagsfeestjes en recreatieve dagen.

Ze kunnen genieten van een historische omgeving, bij de dieren komen en leren over de karakteristieke teelten in de streek.

Kampen voor landbouwers in de dop

De activiteiten zijn gericht op het werk en het leven op de boerderij. Elke dag wordt er een thema voorgesteld. Het kamp omvat:

  • het werk op de boerderij
  • knutselen
  • koken
  • wandelingen
  • spelletjes

Activiteiten voor volwassenen

Groepen zijn ook welkom! De boerderij heeft een ruimte die geschikt is voor 30 personen en biedt boerderijbezoeken en workshops, ideaal voor een dagje teambuilding.

De boerderijwinkel

Kom de hoeveproducten proeven in de winkel! Er wachten je een grote verscheidenheid aan lokale producten.

Zoveel verrijkende ervaringen voor kinderen om te ontdekken!

De hoeve Schalenbourg is een familiaal landbouwbedrijf met tal van activiteiten. De kinderen worden ontvangen voor stages, verjaardagen en recreatieve dagen. Ze kunnen genieten van een historisch kader, omgaan met dieren en de karakteristieke eigenschappen van onze streek leren kennen.
Zoveel verrijkende ervaringen voor kinderen! De kinderboerderij verwelkomt uw kinderen voor een stage tijdens de schoolvakanties.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden