Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel

Het gezellige hotel l'Auberge de Poteaupré beschikt over 7 comfortabele kamers en ligt in een rustige omgeving in de buurt van de Abdij van Scourmont waar de trappistenproducten van Chimay geproduceerd worden.

Zin in een onvergetelijke ervaring? Combineer je bezoek aan Chimay Experience met een proeverij in de Auberge de Poteaupré en een verblijf in het hotel van Poteaupré.

Beleef Chimay Experience

Afspraak in Espace Chimay voor een interactief bezoek op ontdekking naar de productie van trappistenbieren en -kazen. Een unieke brouwervaring!

Een hapje eten in Chimay

Geniet van een trappistenbier in combinatie met de lekkere kazen van de Abdij, in de Auberge de Poteaupré!

Blonde trappist de 150 en wandeling van 10 km

  • De brouwerij Chimay heeft een nieuw trappistenbier uit sinds mei 2021: de 150, een blond bier van 10°
  • De drank werd al voor het eerst gebrouwen in 2012, ter gelegenheid van de 150e verjaardag van de Chimaybrouwerij, in een beperkte oplage (150.000 flessen).
  • Voor de lancering van de Chimay 150 werd een wandelroute van 10 km in de omliggende bossen aangelegd, die het hele jaar door toegankelijk is, met vertrek aan de Auberge de Poteaupré.

De omgeving ontdekken

Naast Chimay Experience en de proeverij zijn er nog heel wat andere dingen te beleven in Chimay:

Chimay verwacht je voor een gastronomisch en ontspannend verblijf!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

2 gratis ontbijten (€30 korting)

Boek een verblijf van 2 nachten en krijg 2 gratis ontbijten tijdens je verblijf in de Auberge de Poteaupré. Aanbod geldig van 02/01/2024 tot 11/12/2024 bij een boeking van minimum 2 nachten. Boek uw verblijf met uw VISITWallonia.be Pass op https://chimay.com/auberge-de-poteaupre/ . Geldig voor 2 personen per verblijf.

Aantal kamers : 8

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Fietsverhuur - Lunchpakket - Ontbijt

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Kluis - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Niet-roker - Parking autocar - Parking - Speeltuin - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden