Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel
  • Gastronomisch
  • Romantisch hotel

De Auberge de Rochehaut in de Belgische Ardennen is een driesterrenhotel met een familiale en unieke sfeer, gelegen in een oude boerderij die omgetoverd is tot restaurant en hotel.

Beschrijving van het hotel

  • Receptie
  • Verschillende kleine salons
  • Gastronomisch restaurant
  • 19 kamers waarvan 4 suites met bubbelbad
  • Lift

Restaurant en Taverne

Of het nu gaat om een maaltijd onder familie of vrienden, zakendiners of seminaries, dagmenu's of gastronomische menu's, het restaurant van l'Auberge de Ferme zorgt voor een smakelijk oplossing met streekproducten.De wijnkelder van de Auberge de la Ferme bevat ongeveer 40.000 flessen zorgvuldig geselecteerde wijnen. Er is een ruimte voorzien voor proeverijen.

Boutique Ardennaise

In de Boutique Ardennaise vind je heel wat streekproducten zoals gepekelde voedingswaren, confituren, bieren, likeuren en sterke dranken van L'Auberge.

Op verkenning in Rochehaut-sur-Semois

De Auberge de Rochehaut bezit een dierenpark van een dertigtal hectare dat je kan bezoeken. Maar er zijn ook tal van andere zaken te ontdekken langs de Semois en in Rochehaut, zoals:

Als je goed wil slapen, lekker wil eten en graag plezier maakt, ben je bij de Auberge de Rochehaut aan het juiste adres!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op je verblijf tijdens de week

Aanbieding het hele jaar geldig op doordeweekse boekingen, met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties, afhankelijk van beschikbaarheid. Kan gecombineerd worden met activiteitenaanbiedingen (museum, microbrouwerij en dierenpark). Reserveer uw verblijf per telefoon of e-mail onder vermelding van de Pass VISITWallonia.be aanbieding. Toon uw Pass Qr-code bij het inchecken.

Zomeraanbieding: 15% korting op je verblijf doordeweeks

Profiteer van een uitzonderlijke korting van 15% op uw verblijf doordeweeks in de Auberge de Rochehaut. Aanbod geldig van 24/06 tot 15/09, volgens beschikbaarheid en met uitzondering van feestdagen. Reserveer uw verblijf per telefoon of e-mail onder vermelding van de zomervoucher Pass VISITWallonia.be. Toon uw Pass Qr-code bij het inchecken.

Aantal personen : 50 personen

Aantal kamers : 19

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension - Ontbijt - Nachtreceptie

Activiteiten

Jacuzzi - Fietsen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Lift - Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden