Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel
  • Hotel-kasteel

Breng een nachtje door in het hotel van Domaine du Château de Modave gelegen in de provincie Luik, op een steenworp van Hoei en op een half uurtje van Luik.

Het nieuwe hotel van Domaine du Château de Modave, een imposant stenen gebouw, telt 22 sobere, maar stijlvolle kamers. De 7 luxekamers beschikken over een badkamer met ligbad/douche, een apart toilet en een koelkast; de juniorsuite beschikt over een massagedouche en bubbelbad. De 14 comfortkamers zijn uitgerust met een douchecabine.

Alle kamers zijn voorzien van wifi, een flatscreentelevisie en een telefoontoestel. Kom volledig tot rust in het serene en rustgevende hotel du Château de Modave.

In het hotel van Domaine du Château de Modava kan je even ontsnappen aan de alledaagse drukte en helemaal tot rust komen in een serene omgeving. 

De troeven van het hotel van Domaine du Château de Modave

Je kan prachtige wandelingen maken tussen 450 ha groen of het Kasteel van Modave bezoeken. De fijnproevers kunnen een hapje eten in de brasserie. Het hotel heeft ook seminariezalen ter beschikking. Bovendien is er gratis parking.

Of je nu op zaken- of plezierreis bent bij het Domaine du Château de Modave, je verblijf zal hoe dan ook onvergetelijk zijn!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 44 personen

Aantal kamers : 22

Gesproken talen

Frans

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Externe catering

Voorzieningen

Lift - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Restaurant - Televisie - WiFi

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden