Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel
  • Designhotel
  • Stadshotel

Gelegen in het historische centrum van Luik, biedt dit boetiekhotel in een voormalige 18de-eeuwse woning 9 kamers met volledig modern comfort.

Laat je verleiden door een verblijf in dit charmante hotel in hedendaagse stijl, genietend van een ideale locatie in de oude quartier des drapiers, in het hart van Luik.

Het hotel beschikt over 9 kamers, waarvan 1 suite, met eigen badkamer, flatscreen-tv en gratis WiFi. Voor je comfort biedt het een roomservice (ontbijt of maaltijd) en een shuttle naar de luchthaven van Luik (toeslag).

Vanaf hier kan je gemakkelijk de beroemde Carré ontdekken, gelegen op slechts 800 meter afstand, of de belangrijkste musea en monumenten in Luik zoals de Grand Curtius (200 m), het Museum van het Waalse Leven (100 m) of de collegiale kerk Saint-Barthélemy en haar doopvont (400 m).

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 18 personen

Aantal kamers : 9

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Ontbijt

Voorzieningen

Airco - Bar - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden