Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel

In het hart van het Grote woudmassief van Saint-Hubert, omgeven door legendarische bossen, in het centrum van het gehucht Poix Saint-Hubert, ontdek je het hotel Le Val de Poix.

Het hotelcomplex beschikt over 42 kamers waarvan 11 gezinskamers.  De beroemde Luikse designer Baudouin Fettweiss drukte zijn stempel op de kamers. Ze bieden een speciale harmonie tussen modern, ecologie en traditie.

Le Val de Poix, streekgastronomie en ontspannen

Het gastronomische restaurant serveert streekgerechten, bereid met een moderne en hedendaagse inslag.

In de brasserie La Grignote waan je je in een Engelse pub. Proef een typisch biertje uit de streek en geniet van de gezellige sfeer.

Een hotelcomplex in volle natuur

Het dorpje Poix bevindt zich in een stukje ongerepte natuur en het hotel is er helemaal in geïntegreerd. Kijk maar naar de dubbele structuur die verbonden is door een passerelle over de Lhomme, de rivier die het gehucht doorkruist.

Een verblijf te midden van het woudmassief van Saint-Hubert in het hotel le Val de Poix!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 100 personen

Aantal kamers : 41

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Lunchpakket - Ontbijt - Receptie 24u/24

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Airco - Bar - Mobiele vertaalcabines - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden