Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel
  • Gastronomisch

De familie Maqua nodigt je uit om het Hôtel-Restaurant des Ardennes te ontdekken. Het hotel dat al 5 generaties lang vol passie gerund wordt ligt in Corbion-sur-Semois, vlakbij Bouillon.

Een familiehotel en restaurant

Ontdek een levendige omgeving, in een prachtige natuurlijke omgeving, moderne en comfortabele kamers en een onberispelijke service, in overeenstemming met je behoeften. 

De gerechten van het restaurant zijn een herinterpretatie van de grote klassiekers, met een vleugje frisheid in de esthetiek en de combinatie van smaken die je zeker zal verbazen.

Infrastructuur en diensten

  • Een tennisbaan, een petanquebaan en een houten kegelbaan.
  • Speeltuin voor de kinderen.
  • Grote tuin met een prachtig uitzicht op de vallei en ligstoelen voor een moment van ontspanning.
  • Speelkamer met kicker, snooker, tv, kinderspelletjes, tafeltennis, etc.
  • Bar beschikbaar.

Een niet te missen afspraak

Ontdek Corbion en omgeving door de bewegwijzerde paden vanaf het hotel te nemen. Andere activiteiten om van te genieten zijn: wandelen of fietsen, zwemmen en kajakken op de Semois.

Trakteer jezelf op een gezinsuitje in Hôtel-Restaurant des Ardennes in Corbion-Sur-Semois, een moment van gezelligheid en gastronomisch genot.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 65 personen

Aantal kamers : 29

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Proeverij - Halfpension - Ontbijt - Verblijfsservice

Activiteiten

Hengelen - Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Lift - Bar - Kluis - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Garage - Tuin - Niet-roker - Parking autocar - Parking - Speeltuin - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden