Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Huis voor Toerisme

Het Huis voor Toerisme van het Woud van Saint-Hubert nodigt je uit om de zowel mysterieuze, wonderlijke als verrassende Belgische Ardennen te ontdekken.

De landschappen van het Woud van Saint-Hubert evolueren en zijn in alle seizoenen te bewonderen. Een groen paradijs in de lente, duizenden kleuren in de herfst en bedekt met een witte mantel in de winter.

Activiteiten in het Woud van Saint-Hubert

Verbeeld je een prachtig en mysterieus bos dat door de Lesse, de Ourthe en zoveel andere rivieren wordt doorkruist.

  • In deze streek bevinden zich enkele opmerkelijke dorpen: de Europese hoofdstad van de Jacht en Natuur Saint-Hubert, het boekendorp Redu, Tellin het dorp van de Klok en de Beiaard, Mirwart en Sohier, twee van de Mooiste Dorpen van Wallonië.
  • Geniet van de mijlenlange wandel- en mountainbikepaden. Deze regio is ook populair voor de luchtvaartrecreatie, de vissport en boardsporten.
  • Profiteer van een uitzonderlijk erfgoed met verschillende attracties en musea die gewijd zijn aan het dagelijkse leven van de Kelten, het wild van de Ardennen, het Wallonië van weleer en de kunst.
  • Neem deel aan lokale evenementen in de regio, waaronder de beroemde Landbouwbeurs van Libramont.
  • Waardeer de lokale smaken: borquin (een gerookte worst), wild in het seizoen, bieren...

Een te ontdekken regio in de authentieke Ardennen!

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden