Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Huis voor Toerisme

Picardisch Wallonië is een grote groene en gastvrije regio met 330.000 inwoners. De streek bevindt zich op een boogscheut van Rijsel, Brussel, Bergen en Kortrijk.

Wandel- en fietskaarten te koop bij La Boutique de Wallonie

Picardisch Wallonië biedt zijn inwoners en bezoekers ruime plekken met openluchtanimatie en vele feestelijke en gezellige evenementen. Ook biedt de regio heel wat mogelijkheden om te sporten. Zo kan je fietstochten ondernemen dankzij het fietsnetwerk van 1600 km aan knooppunten in een ongerepte en natuurlijke omgeving.

In de regio bevinden zich ook 700 km aan wandelroutes die je de regio laten ontdekken, waaronder een netwerk van 350 km dat bewegwijzerd is met knooppunten in het Pays des Collines.

In de regio bevinden zich ook 2 natuurparken en 2 parkhuizen. Picardisch Wallonië nodigt je uit om de bezienswaardigheden te ontdekken van de gemeentes Antoing, Ath, Beloeil, Bernissart, Brugelette, Brunehaut, Celles, Chièvres, Ellezelles, Edingen, Flobecq, Frasnes-lez-Anvaing, Lessen, Leuze-en-Haunaut, Mont-de-l'Enclus, Pecq, Péruwelz, Rumes, Silly, Doornik.

Wandelkaarten zijn beschikbaar op www.wapishop.be.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden