Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel

Ibis Styles Hotel & meeting center Louvain-la-Neuve: groen, vergaderingen op maat en design verblijven in Waals-Brabant.

Groen

Het Ibis Styles hotel & meeting center Louvain-la-Neuve ontvangt u in een groene omgeving, vlakbij het bos van Lauzelle, een beschermde groene zone in Waals-Brabant en in de buurt van de 4 golfterreinen in de regio.Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer en biedt een ruime gratis parking. De rustige omgeving leent zich perfect voor een verblijf, diner en vergadering in het groen.Terras, wintertuin en zicht op de natuur zijn nog enkele andere troeven van het Ibis Styles Louvain-la-Neuve.

Design verblijven

De 77 hotelkamers zijn in de gezellige en warme Ibis Styles ingericht en bieden een hedendaagse en frisse sfeer.Alle kamers beschikken over kwaliteitsmateriaal: een bed, deken en relaxerende hoofdkussens, een flatscreen en Gratis Wifi. Er is ook een balkon met zicht op de tuin.

Vergaderingen op maat

Als hotel en seminariecentrum beschikt het Ibis Styles hotel & meeting center Louvain-la-Neuve over 77 kamers en 19 zalen, samen goed voor zo'n 1000m² vergaderruimte met daglicht.Het hotel biedt een service op maat dankzij een team van dynamische, creatieve en beschikbare professionele medewerkers.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 144 personen

Aantal kamers : 84

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Volpension - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Fitnesszaal

Voorzieningen

Airco - Openbaar camperterrein - Lift - Bar - Vaste vertaalcabines - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden