Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Festival

Het internationale filmfestival van Mons biedt elk jaar zeldzame, geëngageerde en krachtige werken uit de hele wereld. In Bergen. Afspraak in 2023 voor de volgende editie.

Het Internationele Filmfestival van Bergen wil een ontmoetingsplaats zijn tussen generaties en artistieke werelden door het verkennen van een gedurfde en hoogwaardige internationale cinema.

Een week lang nemen het festival en zijn gasten bezit van de stad Bergen om je meer dan honderd korte films en speelfilms van over de hele wereld te tonen. 

Tal van activiteiten en prominente gasten

Filmliefhebbers halen hun hart op!

  • ontmoetingen met filmmakers
  • onvertoonde films, speciale thema's
  • Belgische film
  • geschiedenis van de film
  • tal van feestjes

De films worden vertoond in de diverse zalen van Bergen: Imagix, het Auditorium Abel Dubois, het Théâtre Royal en het Congres Hotel Van der Valk en in het WCCM - Wallonia Conference Center Mons.

Ontdek zeldzame werken van over de hele wereld.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand maart 2023 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden