Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Kasteel
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Bouwkundig erfgoed

Deze in de 17e eeuw gebouwde kasteelboerderij biedt onderdak aan kunst- en beeldhouwtentoonstellingen en heeft tuinen die bezocht kunnen worden.

Kunst en beeldhouwkunst

In de afgelopen jaren heeft dit kasteel een bevoorrechte plaats verworven op het gebied van kunst en beeldhouwkunst. Tentoonstellingen vinden het hele jaar door plaats, maar de beeldenzaal is het hele jaar door geopend. Afrika wordt daar naar voren geschoven want een hele galerie is gewijd aan Zimbabwaanse beeldhouwers.

De tuinen

De parken en tuinen zijn vrij toegankelijk voor het publiek van vrijdag tot zondag en van maandag tot en met donderdag op afspraak. Rondleidingen zijn beschikbaar in het Frans, Engels en Duits.

Evenementen

In het Château du Petit-Leez vinden vele evenementen plaats; bruiloften, privéfeesten, professionele evenementen...

Zin om de groene tuinen te bezoeken? Aarzel dan niet om te boeken of kom op een zonnige middag!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Externe catering - Interne catering

Voorzieningen

Airco - Cafetaria - Daglicht - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking autocar - Parking - Restaurant - WiFi

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL - Kan niet bezocht worden

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden