Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Escape room

Keywi in Luik nodigt je uit om deel te nemen aan een originele escape game. Stap aan boord van een oud ruimteschip en probeer de controle terug te winnen. Speel dit levensgrote bordspel met je familie of vrienden.
 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-20% korting op huur Escape Box

Dat is €60 in plaats van €75 voor de Escape Box van je keuze. Aanbod het hele jaar geldig als u uw VISITWallonia.be Pass vermeldt bij uw reservering per e-mail of telefoon. Toon de QR-code van je Pass aan de kassa wanneer je je Escape Box afhaalt.

Speciale aanbieding voor de feestdagen: 20% korting op huur Escape Box

Profiteer van 20% korting op de huur van een escape box, ideaal voor een feestelijke avond thuis tijdens de winter en de feestdagen. Dat is €60 in plaats van €75 voor de Escape Box van uw keuze. Aanbod geldig als u uw VISITWallonia.be Pass vermeldt bij uw reservering per e-mail of telefoon. Toon de QR-code van je Pass aan de kassa wanneer je je Escape Box afhaalt.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden