Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Proef likeuren, kazen en pannenkoeken of laat je verleiden door een huisgemaakte kruidenthee, trappist of een ander verrukkelijk bier dat je doet watertanden bij la Chiquetterie in Namen.

In de tuin vind je heel wat wilde en medicinale planten terug. Bloemen, struiken, bomen groeien er in harmonie samen. 

Een gezellig etablissement

In de tea-room kan je naar hartenlust exclusieve likeuren, huisbereide geitenkaas met boterhammen, soep of pannenkoeken verorberen. In de boetiek kan je likeuren, kazen, kruidenthee, gewone thee en seizoensspecifieke shampoos kopen. 

Een wilde plantentuin en een boetiek

Je kan even rond snuisteren in de boetiek van Nafraiture, je vindt er streekproducten terug die vaak door de eigenaars geproduceerd werden. Maak zeker ook een wandeling in de wilde plantentuin (op reservatie), dit is ook mogelijk met een gids. Een echte aanrader! 

La Chiquetterie is de ideale plaats om een glaasje te drinken onder vrienden en terwijl de wereld van de wilde planten te ontdekken! 

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden