Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij

Op de grens van West Henegouwen tussen Frankrijk en Vlaanderen, biedt deze voormalige stal alles wat nodig is om comfortabel 6 tot 18 personen te herbergen. 

Beschrijving van de gîte

  • 3 kamers voor 4 personen
  • 1 kamer voor 2 personen
  • 1 mezzanine met 4 bedden
  • 1 grote woonkamer met een uitgeruste keuken

De grote erker geeft uit op een beschut terras en een omheind gazon, uitgebreid met een grote groene ruimte met een voetbalveld en petanque.

In de onmiddellijke omgeving kun je de verschillende wilde eenden, reigers, assen, ganzen en waterhoentjes observeren die zich hebben gevestigd op de oevers van de Leie, die grenst aan de aangrenzende weide.

La Howarderie: restaurant en gîtes

Al bijna 30 jaar ontvangen Josiane en Bernard hun gasten in La Howarderie, een mooie familieboerderij met een vierkante indeling en bewaarde regionale architectuur. Vandaag bestaat het etablissement uit een restaurant, een bar met Belgisch bier en zorgvuldig ingerichte gîtes met een tuin die uitkijkt op de Leie: 

  •  'La Prairie'
  • "Le Fenil": een ideale accommodatieoplossing voor groepen (33 bedden) 
  • "Au Bord de l'Eau": een gastenverblijf met 5 kamers en alle comfort aan de oevers van de Leie.

Op 2 kilometer van de Howarderie zijn "Le 41" en "Le 42" (8/9 bedden) ook gelijktijdig te huur, afhankelijk van je behoeften. 

Wat is er te doen in de omgeving?  

Dichtbij verschillende toeristische steden (Ieper, Rijsel of Brugge) en herdenkingsplaatsen van de Grote Oorlog, is La Howarderie een ideaal vertrekpunt om het regionale erfgoed te ontdekken: 

Een gastvrije accommodatie om Picardisch Wallonië te ontdekken.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 18 personen

Aantal kamers : 5

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Afgesloten terrein - Terras

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden