Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Trekking & wandelen
  • Fietsen & Mountainbiken

Het Maison des randonneurs, gebouwd op de place de l'Enclus du Haut, ligt in het Pays des collines in de provincie Henegouwen. Hier zijn wandelliefhebbers welkom.

Van april tot oktober is het gebouw toegankelijk voor diegenen die meer informatie willen over wandelen in het Natuurpark van de Pays des Collines. Wandelaars kunnen ook kaarten, wandelpakketten en andere folders verkrijgen.

Wandelingen in Mont-de-l'Enclus

Mont-de-l'Enclus is een zeer populaire site en wordt zeer gewaardeerd door wandelaars, fietsers en ruiters. Je vindt er een verschillende wandelingen, maar ook plekken om te eten en te overnachten. Het is mogelijk om toeristische informatie over deze plaatsen te krijgen.

Sinds kort heeft het huis ook een expositieruimte waar kunstenaars hun werk kunnen exposeren.

Het Maison des randonneurs is vooral een ontvangstruimte en een informatiecentrum waar je hartelijk wordt ontvangen!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden