Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Beurs en salon

De landbouw-, bosbouw- en agrovoedingsbeurs van Libramont is een belangrijk en niet te missen evenement tijdens de zomer in het Waalse Luxemburg. 

Neem op de Beurs van Libramont een kijkje in de buitengewone etalage waar de landelijke wereld in zijn vele facetten wordt uitgestald: machines, veeteelt, bos, agrovoeding ... Deze beurs vindt plaats op de multifunctionele locatie van Libramont Exhibition & Congress, waar 800 exposanten hun laatste innovaties presenteren.

Ontdek ook de Bosbouwbeurs van Libramont in Bertrix

Op uitstap met de   familie

Tijdens de beurs van Libramont zijn er ook veel activiteiten voor de kinderen, zoals:

  • speeltuinen in thema
  • dierenwedstrijden
  • parades
  • tentoonstellingen
  • paardenshows
  • kinderboerderij 

De  trekpaarden

Deze beurs zette oorspronkelijk het Ardense trekpaard in de kijker. Ondanks de geleidelijke verdwijning van het Ardense trekpaard, vinden er nog elk jaar zeer grote wedstrijden plaats in Belgisch Luxemburg met maar liefst 200 ingeschreven paarden.

De landbouwsector viert feest in Libramont!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 28 tot 31 juli 2023

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden