Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
"AMON L'CHARLI"Vroeger klein boerderijtje aan de grens van het natuurreservaat van de Hoge Venen, in het dorp van Walk, op 800 m van de stuwdam van Robertville en aan de rand van een gemeenteweg. Volledig vernieuwd in 2005. Benedenverd.: hal, WC, salon (TV/DVD, CD-speler, OH), inger. keuken (diepvriezer, oven, magnetron, keramische kookpl., vaatwasmachine en eethoek met rechtstreekse toegang tot het terras op het zuiden). Washok (wasmachine, droger, strijkijzer). Verdieping: 3 k. (1x2 p., douche, WC), 1 k. (2x1 p.). Badk., WC. Sauna met ontspanningsruimte. WiFi.
Neem gerust contact op met de eigenaars voor meer informatie over: de prijzen, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 6 tot 8 personen

Aantal kamers : 4

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Sauna

Voorzieningen

Barbecue - Open haard of houtkachel - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Droger - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden