Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
"AU POTAGER"Landelijk verblijf in een dorpje in het hart van de Ardennen, op 8 km van La Roche. Afgesloten privétuin met terras op het zuiden.
Ideaal voor kinderen, wandelaars. Garage voor fietsen. Benedenverd.: Woonk. (houtkachel, TV/DVD/video), eetk. met kookhoek (elektr. oven en kookpl., vaatwasmachine, magnetron, diepvriezer), kinderhoek, washok (wasmachine, WC), 1e verd.: 1 k. (1x2 p., wastafel), 1 k. (1x2 p. + 2x1 p. stapelb., wastafel), 1 k. (2x1 p.), badk. (bad, wastafel), WC.
Boomgard, petanque. Gratis verse eieren van het kippenhok en groenten van de moestuin tijdens het seizoen.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 6 tot 8 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Parking - Televisie - Afgesloten terrein - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden