Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
"GITE DE PIERPONT"Verblijf ingericht in een bijgebouw van een voormalige hoeve, vlak naast de woning van de eigenaars. Rustige plaats, ideaal om te ontspannen en in de nabijheid van het golfterrein van Pierpont. De talrijke wandelroutes nodigen u uit om de charmes van het Land van Geminiacum te ontdekken. Benedenverd.: salon (divanbed 1x1 p.)/eetk./keuken (elektr. fornuis, magnetron, vaatwasmachine), aparte WC. 1e verd.: 2 k. (1x2 p.), 1k. (2x1 p.), badk. (douche, wastafel), aparte WC. Internet. Wasmachine, droger. Centr. verwarm., verwarm. met pellets, zonneboiler.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 6 tot 7 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Droger - Afgesloten terrein - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden