Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
Vier gerenoveerde verblijven (2x6 p., 1x5 p. en 1x11/13 p.) in een vroegere boerderij, in het centrum van het gehucht Sclassin."LA GRANGE" - Benedenverd.: salon/eetk. (TV) met keukenhoek (elektr. fornuis, magnetron, broodrooster en frituurpan op aanvraag). Badk. (bad, WC). 1 k. (1x2 p.+ babybedje). 1e verd.: salon op de tussenverd., 1 k. (1x2 p., 1x1 p.). Kinderspelen in de tuin, gemeensch. met het verblijf 'Les Boutons d'Or'. Oliestookverwarm. FOTO: © © OPT - M. VANDRIESSCHE.
01/04/09 : Verbruikslasten: 6,00/10,00 €/d. - schoonmaak door de huurder ofwel 20,00 € - verblijfsbelasting: 0,50 €/d./p. - waarborg: 100,00 € - beddenlakens op aanvr.: 5,00 €/bed.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 5 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Parking - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden