Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis
Verblijf aan de ingang van het dorp. 2 kamers op de verdieping, naast het huis van de eigenaars. Beschikt over een terras, een grote tuin, brandhout en elektr. verwarm. 1e verd. : keuken (gasfornuis, magnetron), eetk., salon (TV, video, hifi), divanbed (1x2 p.), badk. (bad, WC), een aparte k. verbonden door een overdekte loopbrug (1x2 p., 2x1 p. stapelb.). Ter beschikking: boeken, videocassettes, spelletjes, wasmachine en droger. Toezending van agenda en toeristische doc. FOTO © M. SAINTHUILE.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 6 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Engels - Spaans - Frans

Diensten

Fietsverhuur

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Wasmachine - Babymateriaal - Parking - Droger - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden