Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
Drie verblijven in een voormalige boerderij langs de Ourthe, in het hart van een rustig gehucht, aan de zoom van een immens woud.

Talrijke wandelingen met wegwijzer (280 km) vanuit het verblijf.
De drie verblijven kunnen samen gehuurd worden. Centr. verwarm."VERBLIJF Nr 2" - Keuken/eetk. (elektr. fornuis, magnetron, vaatwasmachine). Salon (OH, TV). 2 k. (1x2 p. elk). Extra bed. Badk. (douche, WC). Gemeensch. ingang met verblijf 1.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Tuin - Vaatwasser - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden