Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Een volledig gerenoveerd 19e-eeuws gebouw in landelijke natuursteen, dat comfort, licht, ruimte en rust biedt, gelegen aan de rand van het bos van Anlier, aan de kant van de Gaume.

Benedenverd.: salon/eetk. (divanbed 2 p., houtkachel, OH, TV), kookhoek (elektr. fornuis, vaatwasmach.), grote wintertuin met OH, eethoek en mezzanine-leeshoek, badk. (jacuzzibad en douche), aparte WC. Verd.: 1 k. met airconditioning (2x1 p. + 1 opklapbed), 1 k. (1x2 p., 1 babybed) en toegang tot een mezzanine. Centr. verwarm. en wasmachine. Internetverbinding mogelijk.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Jacuzzi

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Niet-roker - Parking - Televisie - Terras - WiFi

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden