Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

L'ancien hôtel de la Gare d'Hombourg is een landelijke, ruime en luxueuze gîte met 4 korenaren. 36 personen kunnen overnachten in alle rust, comfort dat deze moderne gîte te bieden heeft.

Indeling en voorzieningen

De gîte l'ancien hôtel de la Garde d'Hombourg is gevestigd in het oude treinstation van Hombourg. Het gebouw werd volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht met oog voor de bijzondere stijl zodat het de perfecte plaats is om met familie of vrienden samen een of meer dagen te spenderen. Het is bovendien ook de ideale plek om een evenement te organiseren. 

Er zijn 13 kamers (met toilet) waar 36 personen kunnen overnachten. 

Er zijn kamers met tweepersoonsbedden en enkele bedden. 

Verder vind je er 13 douches en 2 babybedjes en stoelen. 

La Gare d'Hombourg doet alles om zijn gasten tevreden te stellen

Je kan in de gîte ontspannen en tot rust komen, maar zeker ook plezier maken. Er is een sauna, bar, speelzaal, kickertafel, cinemazaal met 10 stoelen, wifi, tv en een ruime volledig uitgeruste keuken. 

Buiten kan je uitrusten op het terras, je aan een spelletje petanque wagen en de kinderen kunnen zich uitleven op de schommel. Er is een carport waar een barbecue staat voor het geval dat het weer tegenzit. 

Om je wagen of fietsen hoef je je ook geen zorgen te maken, want er zijn 2 grote privéparkings en een ruimte om de fietsen te stallen. 

Evenementen en buitengewone activiteiten in la Gare d'Hombourg

De gîte ligt in de buurt van 3 landsgrenzen dus je kan van de gelegenheid gebruik maken een uitstapje te doen naar Nederland, Duitsland of het Groothertogdom Luxemburg. Geen zin om de wagen te nemen? Ga dan te voet op verkenning in de buurt en kies voor een van de vele wandelingen! Graag een beetje meer actie? Spring op de fiets en trek eropuit in de bossen, velden en heuvels in de omgeving van Hombourg. 

Of kies voor een citytripje naar Luik, Maastricht of Aken! 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 34 tot 36 personen

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Sauna

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Vaatwasser - Parking - Terras - WiFi

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden