Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Voorstelling

Het kasteel van Jehay nodigt je uit voor een magisch evenement in Wallonië! Ontdek overal op het domein, dat geklasseerd is als uitzonderlijk Waals erfgoed, de mooiste circusacts. Het belooft een kleurrijk spektakel te worden.

Een magische wandeling in een historische plaats

Ontdek een wereld van clowns, acrobaten, getalenteerde troubadours en lichtspektakels tijdens de bewegende voorstellingen. En dit jaar zal ook de clown Elastic van de partij zijn.

De  circuskunsten in de schijnwerpers

Laat je leiden door je fantasieën en wandel langs het eeuwenoude gebouw waar acrobaten, jongleurs, evenwichtsacts, trapezeartiesten en andere artiesten fysieke prestaties combineren met de poëzie van de plek, en humor met architectuur. Tijdens één avond zullen zo'n vijftigtal artiesten je vermaken tijdens 44 geplande shows. 

Dit jaar biedt Nuits du Cirque voor de eerste keer in zijn geschiedenis ook een grote finale in samenwerking met het gezelschap Pyronix: een gevaarlijke, epische, kleurrijke en levendige jongleeract met fakkels, Noorse muziek en Vikingkostuums! 

Betreed een magische en poëtische wereld in Les Nuits du cirque in het kasteel van Jehay!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden