Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

"Mes aventures d'enchanteur" (Mijn betoverende avonturen) zijn zes originele wandelingen vol ontdekkingen en avonturen voor het hele gezin. Via de onderzoeken en andere schattenjachten kom je meer te weten over Ciney, Hamois, Miécret, Netinne, Goesnes. Met een leerling-tovenaarkit of je smartphone ga je de uitdaging aan!

6 speelse wandelingen aan de poorten van de Ardennen

Gezinnen worden uitgenodigd om een unieke ervaring van ontdekking en avontuur te komen beleven: 6 wandelingen in de vorm van een onderzoek of een schattenjacht, het hele jaar door toegankelijk, in volledige autonomie, voor gezinnen met kinderen vanaf 5 jaar.

Voor 4 avonturen moet je een leerling-tovenaarkit kopen en voor de andere 2 heb je een smartphone of een tablet nodig en moet je de applicatie "Mes Aventures d'enchanteur" / Mijn Betoverende Avonturen" gratis downloaden.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-1 bij aankoop van een boekje

Aanbod geldig tot 31/12/2024 volgens de openingsuren en op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass.

-2 bij aankoop van een "Mijn avonturen als tovenaar"-speltas (kit)

Aanbod geldig tot 31/12/2024 onder voorbehoud van de openingsuren en op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass.

Carnavalsvakantiebon : -2€ bij aankoop van een speeltas (kit) "Mes Aventures d'Enchanteur" (Mijn avonturen als tovenaar)

Ontdek tijdens de ontspannings- en carnavalsperiode de Condroz-Famenne en profiteer van € 2 korting op de aankoop van een "Mes Aventures d'Enchanteurs"-speltas. Aanbod geldig van 19/02 tot 24/03 volgens de openingsuren en op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden