Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum
In de oude Saroléa motorfabrieken, een belangrijke industriële site in Herstal in het begin van de 20ste eeuw, stellen we u voor om het Saroléa Museum en "Herstal ten tijde van de grote uitvindingen" te ontdekken.Het Saroléa Museum vertelt de geschiedenis van de fabriek en de omliggende wijk. Het vergelijkt de geschiedenis van de fabrieken met die van de arbeiders, de vrouwenemancipatie, enz.Van de prehistorie tot de hedendaagse tijd, stelt Herstal en de grote uitvindingen op een pedagogische manier de evolutie van de technieken en de kennis voor via thema's over wetenschap, mobiliteit, handel, beroepen, energie en communicatie.Via experimenten en maquettes kunnen de bezoekers de uitvindingen op een praktische en educatieve wijze ontdekken.
Het hele jaar door open, op reservatie.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden