Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Afspraak in Redu in de provincie Luxemburg. Dit educatieve museum brengt meer dan 300 werken samen, van de Renaissance tot de hedendaagse tijd. 

In het hart van het Boekendorp

MUDIA ontvangt je in een voormalige pastorie die heringericht is in het centrum van het dorp Redu.

Begrijpen, leren en plezier maken zijn de 3 sleutelwoorden van dit unieke kunstmuseum. De bezoekers gaan actief op ontdekking langs een leuke, digitale en hoogtechnologische route.

De video's, interactieve borden, spelletjes en leuke tests die verspreid zijn over de 20 zalen, laten jou de kunst en haar evolutie op een andere manier bekijken... en je kinderen ook!

7 eeuwen kunstgeschiedenis

Veronese, Brueghel, Bosch, Toulouse-Lautrec, Spilliaert, Van Dongen, Wouters, Picasso, Modigliani, Giacometti, Magritte, Hergé, Franquin, Geluck... Je kan er meer dan 300 meesterwerken uit Belgische en internationale privécollecties bewonderen.

Alle kunstsoorten worden in de kijker gezet: schilderkunst, beeldhouwkunst, tekenkunst, stripverhalen, fotografie of film.

De troeven van MUDIA

  • een bezoekersgids
  • een uniek spel dat de artistieke collectie verbindt met het dorp Redu, zijn erfgoed, bibliotheken, restaurants...
  •  in het gastronomische café en de delicatessenzaak kan je heerlijke producten proeven in het originele kader van een amateurbibliotheek.

Onze favoriet
Probeer zelf de pointillismetechniek uit en kleur een personage van een schilderij van Seurat in op een tablet!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op individuele toegang - standaardtarief

Aanbod het hele jaar geldig, onder voorbehoud van de openingsuren, op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Diensten

Verkooppunt

Voorzieningen

Bar - Cafetaria

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden