Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Het Fotografie Museum in Charleroi is het belangrijkste in Europa. Er zijn zowel tijdelijke als permanente exposities te bewonderen.

Het Fotografie Museum is gelegen in Mont-sur-Marchienne, in een voormalig religieus gebouw, en beschikt over een collectie van 80.000 foto's, waaronder meer dan 800 foto's die permanent tentoongesteld worden en 3 miljoen negatieven.

Meer dan een museum

Meer dan 13.000 werken en 4.000 dossiers over de fotografie kunnen gratis geraadpleegd worden in de bibliotheek van het Fotografie Museum.

In de boetiek van het museum vind je publicaties van het museum, werken over de fotografie, gadgets en allerlei decoratie-ideeën en mogelijke cadeaus.

Het museumpark

 85 are met opmerkelijke bomen die opgenomen zijn in het inventaris van het erfgoed. Ideaal voor een wandeling om een luchtje te scheppen na een bezoek aan de tentoonstelling.

Gestolen momenten, fgelikte composities, sociale foto's en documentaires, ... beleef een moment buiten de tijd!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-50% korting op de individuele toegangsprijs

Van donderdag 30 juni 2022 tot zondag 31 december 2023
Aanbod geldig tot 31/12/2023, afhankelijk van de openingsuren, op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen van deze partner.

Goed plan: 50% korting op de individuele toegangsprijs

Van maandag 06 maart 2023 tot dinsdag 11 april 2023
Aanbod geldig tot 10/04/2023, afhankelijk van de openingsuren, op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen van deze partner.

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Lift - Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking - Restaurant

Visites

Groep - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden