Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • VVV

Ideaal gelegen tussen Namen en Dinant, profiteert Profondeville van een uitzonderlijk natuurlijk erfgoed en een prachtige architecturale rijkdom met zijn Maasvilla's, kastelen en oude huizen.

Wat zou Profondeville zijn zonder de Maas

Alle nautische activiteiten profiteren van deze belangrijke rivier, omzoomd door de kliffen van de rotsen van Frênes en beboste hellingen.

Vanaf de uitkijkpunten van de Couleuvrine, Siberië en de sept Meuses kun je al het moois van deze kronkelige rivier bewonderen.

Andere troeven van de regio

  • De geologische rijkdom van het grondgebied trekt een groot aantal amateurs van verschillende disciplines aan: speleologie, bergbeklimmen...
  • Bijna 250 km wandel- en fietspaden in de omliggende bossen en op het platteland, en langs de oevers van de Maas.

De dorpen in de gemeente

Arbre, Lesve, Bois-de-Villers, Rivière en Lustin, gelegen op de hoogvlakten, domineren de Maasvallei. Deze dorpen worden doorkruist door kronkelende wegen en pittoreske paden met uitzonderlijke panorama's.

Activiteiten en bezienswaardigheden in Profondeville

Welkom in Profondeville!

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden