Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Deze wandeling van 68 km neemt je mee op een reis door het verleden door de gemeenten Bastogne, Vaux-sur-Sûre, Sainte-Ode en Bertogne.

De Weg van de Vrijheid begint aan de voet van het Bastogne War Museum en op een steenworp afstand van het Memoriaal van Mardasson, belangrijke herdenkingsplaatsen van de Slag om de Ardennen. De route gaat verder langs bos- en landwegen waar talrijke plaatsen zijn aangelegd als eerbetoon aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog.

Vertrek: 5 Colline du Mardasson 6600 Bastogne
Afstand: 68 km
Bewegwijzering: geel en wit "GTA"-bord

Deze route is gecertificeerd als "Culturele Route van de Raad van Europa" en maakt deel uit van een internationaal herdenkingsnetwerk dat de belangrijkste regio's van Europa die bevrijd zijn van de nazi-bezetting met elkaar verbindt.

Een uitnodiging om het verleden te herdenken!

Contact

Informatie :

La Maison de la Randonnée G.T.A.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden