Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Fiets de 46,4 km van deze lus die je meeneemt naar het platteland van Thiérarche. Je vertrekt in Chimay, bekend om zijn trappistenkazen en -bieren en het prachtige middeleeuwse kasteel.

Klaar voor een onderdompeling in de sfeer van weleer? Vertrek in Chimay en volg de prachtige RAVeL die het bos oversteekt alvorens uit te komen in Thiérache, streek over de grenzen heen.

In Momignies verlaat je de RAVeL voor een weg die lijkt op een van die rustige weggetjes op het Franse platteland. Bij elke bocht ontdek je een nieuw panorama.

Keer terug naar Momignies en daarna naar Chimay via Villers-la-Tour, waar je de lange hoeves en de prachtige poorten naar de houten schuren ontdekt.

Vertrek: Grand'Place - 6460 Chimay
Afstand: 48 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: knooppunten

Met de fiets rond kastelen

Contact

Informatie :

Huis voor Toerisme van het Land van de Meren
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden