Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties

Deze tuin, die is ontworpen door de landschapsarchitect Louis Fuchs, is in het midden van de 19e eeuw ontstaan uit de wil van enkele hooggeplaatste personen uit de burgerij van Bergen en werd vervolgens, aan het eind van de vorige eeuw, gekocht door de stad Bergen.

Dit landschapspark van 5 hectare is rijk aan een zeer fraaie dendrologische collectie, waarvan sommige exemplaren bijzonder oud en opmerkelijk zijn: een Amerikaanse walnoot, een treurlinde, een Byzantijnse hazelnootboom, enz.

Het omvat ook massa's eeuwenoude bomen, vijvers en gazons waar in het voorjaar niet minder dan 100.000 bloembollen bloeien en een betoverend schouwspel bieden.

Kanoën, een gezondheidsparcours, een kinderspeelplaats en een tennisbaan maken het park compleet.

Kom ontspannen in het park Waux-Hall in Bergen!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden