Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Voorstelling

Deze zomer trekken Luc Petit en de vzw Les Nocturnales aan de touwtjes van Pinocchio: de tijdloze klassieker van Collodi, heringericht voor een nacht badend in het zachte licht van de wensster, in het Kasteel van Beloeil van 4 tot 21 augustus 2022.

Over de voorstelling

  • In het prachtige park van het kasteel van Beloeil, omgetoverd tot een groot poppentheater, brengen luchtacrobaten, jongleurs, dansers en vuurspuwers een vreemd stuk hout tot leven om het om te toveren tot een ondeugende jongen, dankzij de gratie van de blauwe fee en een vaderlijke liefde die alles overwint...
  • Zal Pinokkio in de val lopen van de sluwe Vos? Zal de walvis uit de ijsplas tevoorschijn komen? Laat de neus van degene die beweert het te weten langer worden!

Herontdek deze Italiaanse klassieker op een zwoele zomeravond...

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van woensdag 02 tot 20 augustus 2023

  • 3 vertrekmomenten per avond: 20.00, 20.30 en 21.00 uur
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden