Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • De mooiste dorpen van Wallonië

In Ragnies, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië, niet ver van Thuin liggen grote en mooie kalksteen- en baksteenboerderijen en de distilleerderij van Biercée.

Landelijk erfgoed

Gelegen in een landelijke omgeving aan de oever van een beekje, wordt dit pittoreske dorpje gekenmerkt door de aanwezigheid van grote boerderijen aan de rand van het dorp. La ferme du Chêne biedt animatie en proeverijen rond het thema van de middeleeuwen aan. 

In het centrum van Ragnies bevindt zich de Saint-Martinkerk die geklasseerd is en meermaals werd gerenoveerd met behoud van delen van de romaanse stijl. Duw de deur open om de prachtige barokke eikenhouten koorstoelen en de zitrijen bij de ingang van het koor te ontdekken.

Bezienswaardigheden in Ragnies en omgeving

Je kunt:

Ben je van plan Ragnies te bezoeken? Vergeet niet de gids van de Mooiste Dorpen van Wallonië te downloaden

De Mooiste Dorpen van Wallonië

Maak kennis met de 31 mooiste dorpen in Wallonië en de Ardennen. Laat je betoveren bij het inslaan van een straat, laat je verwonderen op de hoek van een pleintje. Elk dorp wordt voorgesteld met een plattegrond, de attracties en must-see sites.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - FR

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden