Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Met dit recept trekken we de Vallei der Smaken in. Ideaal voor het dessert of als vieruurtje.

Ingrediënten

  • 300 g pompoen
  • 250 g biobloem
  • 4 eieren
  • 3 cl olijfolie
  • 2 appels
  • 5 cl siroop van blauwe bosbes en citroen
  • 50 g boter
  • zout, peper

Voorbereiding: 45 min
Bereiding: 15 min

  • Verwijder de uiteinden van de pompoen. Snijd ze in stukken. Maak de binnenkant van de pompoen leeg.
  • Kook de pompoen in de stoomoven gedurend ongeveer 30 minuten.
  • Maak ondertussen stokjes van je appels. Breng op smaak met de siroop. Laat even rusten.
  • Mix de pompoen meteen als hij uit de stoomoven komt en voeg er geleidelijk de eieren, olijfolie en bloem aan toe.
  • Doe de boter in een koekenpan en bak de pannenkoek aan één kant.
  • Leg de pannenkoek op een bord en doe er de appels over.

Eet smakelijk!

© WBT

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden