Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • De mooiste dorpen van Wallonië
  • Rondleiding en ontdekking

Redu is sinds 1984 het boekendorp. Dit typisch Ardens dorp met huizen in bouwsteen van de streek en omgeven door bossen ligt in de provincie Luxemburg. Als je van lezen houdt, kom dan naar Redu, zoals 200.000 andere bezoekers uit de hele wereld.

Struin door de straten en ontdek de vele boekenwinkels en handelaars die volledige rekken boeken, stripverhalen en oude of nieuwe verzamelobjecten aanbieden.

Evenementen

Het hele jaar door worden diverse evenementen georganiseerd met als thema boeken: Boekenfeest, Weekend van de boekprofessional, Nacht van het Boek... evenals tentoonstellingen, stages en brocantes.

Musea en lekkernijen

Ontdek musea over boeken, drukwerk en ateliers. Het Euro Space Center van Transinne ligt op slechts een paar kilometer.

Een Ardens dorp bezoeken is ook zijn grondgebied en gastronomie ontdekken. Er zijn heel wat goede restaurants in de streek. Neem je tijd om ze te ontdekken.

Ontdek lokale producenten en koop hun producten via de korte keten.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden