Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Festival

In Gouvy, in de provincie Luxemburg, brengt Rencontre Georges Brassens hulde aan deze internationaal bekende artiest. Op het programma: uitzonderlijke muzikanten brengen de meest geliefde liederen uit het repertoire van de Franse dichter.

Muzikaal eerbetoon aan Brassens

Tot grote vreugde van Brassensfans vertolken gerenommeerde artiesten op hun eigen manier en op hun favoriete instrumenten wereldberoemde liedjes van deze internationaal gelauwerde Franse singer-songwriter.

Op het programma staan covers op piano, zang, gitaar, banjo, keyboard... Niets minder dan een herinnering aan een iconoclastische dichter die een van de meest invloedrijke figuren was in de Franse muziekscène.

Een unieke avond ter nagedachtenis aan Georges Brassens!

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand mei 2025 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden