Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Verenigingen
  • Vereniging van attracties, musea, activiteiten of sites

Je wil terug naar de bron? Wil je ontsnappen aan de drukte en heb je behoefte aan frisse lucht? Volg dan het spoor van Arduinna, godin van de fauna en het bos, zij neemt je mee op verkenning in de Ardense wouden, waar magie, betovering, het buitengewone en het authentieke allemaal samenkomen.

Niet minder dan 4 massieven heten je welkom bij deze kleurrijke toerstische "woud-belevenis": het Grand Forêt d'Anlier, het Grand Forêt de Saint-Hubert, het Forêt du Pays de Chimay, het Forêt de la Semois en dat van la Houille. 

Op verkenning in de Ardense wouden: 100% genieten

Eet, slaap en leef op het ritme van het woud dankzij  die speciaal voor jou werden uitgekozen. Maak van de gelegenheid gebruik om in alle rust de prachtige fauna en flora te observeren die de wouden herbergen. 

Ga op ontdekking in de natuur en waag je aan een wandel-, paard- of mountainbiketocht. Mag het een beetje uitdagender? Kies dan voor een survivalparcours! Degenen die eerder op hun rust gesteld zijn, laten zich dan weer verwennen in het kuuroord...

Slapen in het hartje van het woud doe je in bivak, hut, tipi of gîte...

Wil je graag een gastronomische pauze inlassen middenin de natuur? Kies dan voor een picknick, barbecue of een gastronomische tafel...

De Ardense Wouden zullen je naar adem doen happen, maar plezier is eveneens verzekerd! Vertrouw op Arduinna !

Een 100% woudproof belevenis in de Ardense Wouden die je niet mag missen! 

 

 

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden